Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

Μην σηκώσετε ΠΟΤΕ κλήση από το συγκεκριμένο αριθμό !!!

Καινούριους τρόπους για να βάλουν – και μάλιστα βαθιά – το χέρι στην τσέπη ανυποψίαστων σκαρφίζονται επιτήδειοι.


Μόνο που στη συγκεκριμένη τηλεφωνική απάτη έχουν βρει ένα τρόπο να χρεώνουν τους λογαριασμούς ακόμα και μέσω αναπάντητης κλήσης, ή από κλήσεις κατά τις οποίες καλούν και είτε μιλούν αγγλικά, είτε δεν μιλούν καθόλου.
Ο αριθμός που χρησιμοποιούν για να πραγματοποιήσουν αυτές τις κλήσεις (ή τουλάχιστον ο αριθμός που φαίνεται στις οθόνες των τηλεφώνων) είναι ο 2311807050.

Συνήθως καλούν, δεν μιλούν και μετά από κάποιο χρονικό διάστημα ακούγεται η λέξη «goodbye» και η γραμμή κλείνει, ενώ σύμφωνα με κάποιους χρήστες δέχονται κλήσεις αργά το βράδυ και γενικά ακατάλληλες ώρες, στις οποίες και πάλι δεν μιλά κανείς για κάποιο χρονικό διάστημα μέχρι να κλείσει η γραμμή.
Όσοι, δε έκαναν το λάθος να πάρουν πίσω το συγκεκριμένο αριθμό για να διαπιστώσουν από πού προέρχεται η κλήση, ακούνε μόνο μουσική.
Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι πολλοί είναι οι καταναλωτές που δέχτηκαν τηλεφώνημα από το συγκεκριμένο αριθμό και είδαν αδικαιολόγητα «φουσκωμένο» το λογαριασμό του τηλεφώνου τους.

Υποστηρίζουν μάλιστα ότι δεν το σήκωσαν καν.

Προσοχή λοιπόν, μην απαντάτε αν δείτε το συγκεκριμένο αριθμό στην οθόνη του τηλεφώνου σας και γενικά, αποφεύγετε να απαντάτε σε κλήσεις από αριθμούς που δεν γνωρίζετε.

Πόσο μάλλον αν σας φαίνονται «ύποπτοι» καθώς μπορεί να δεχτείτε υπέρογκες χρεώσεις στο λογαριασμό σας

Μην ξεχνάτε άλλωστε πως όλα τα σύγχρονα τηλέφωνα και smartphones έχουν ρύθμιση που μπλοκάρει επιλεγμένους αριθμούς…
πηγή: newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου