Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

Η ΠΡΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΗ Η ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΟΧΙ !!!

Αλέξη, η αδυναμία σου δεν έγκειται στις προθέσεις σου αλλά στους ανίκανους που έχεις δίπλα σου, αυτοί σε έχουν καταστρέψει και αυτοί συνεχίζουν να συμβάλλουν στο λάθος δρόμο που έχεις επιλέξει. 

Η αδυναμία να διακρίνεις το σωστό από το λάθος έγκειται στην λάθος πρωτογενή πληροφόρηση την οποία έχεις, της οποίας το κόστος, θα έπρεπε να είναι εκ μέρους σου αδιαπραγμάτευτο, μιλώ με σαφήνεια για μεγάλο πολιτικό και προσωπικό κόστος.

Σήμερα με γνώμονα τα όσα Εθνομηδενιστικά έχουν προκύψει, η μόνη υγιής κριτική στην κυβέρνηση, είναι ένα διαφορετικό εθνικό σχέδιο ανοικοδόμησης, με διαφορετική ομάδα υλοποίησης, για να οδηγηθεί η χώρα σε βιώσιμη λύση.
Όποιο ''μνημόνιο'' και αν συμφωνηθεί θα οδηγήσει την χώρα σε ένα καταστροφικό αδιέξοδο. 

Αλέξη τα πόδια δεν έχουν μυαλό, δεν μπορούν να αντιληφθούν τον λόγο που τα κεφάλι είναι πάνω από αυτά, συνήθως νιώθουν αδικημένα και διαμαρτύρονται, δικαίως νομίζουν πως συμβαίνει αυτό, η αλλαγή πλεύσης κρίνεται ως αυξημένης σημασίας εθνικό ζήτημα.  

Η έλλειψη σοβαρού σχεδίου, η αδυναμία πρωτογενούς σχεδίου εξόδου της χώρας από την ύφεση και τα Εθνομηδενιστικά σχέδια των εκμαυλιστών των οικονομιών των κρατών, θα οδηγήσει στην πλήρη αποδόμηση της πολιτικής σου προσωπικότητας, σε σύντομο χρονικό διάστημα, μην ξεχνάς πως τέτοια πρόσωπα βρίσκονται και εντός Ελληνικών εδαφών.

Οι κίνδυνοι που απειλούν την χώρα, δεν είναι μόνο οικονομικού τύπου αλλά και γεωστρατηγικού τύπου, τα δεδομένα ως γνωστόν στο Βαλκανικό χώρο καθώς και στον ευρύτερο Ευρωπαϊκό χώρο, είναι ακραίος ρευστά και οι ισορροπίες διαφοροποιούνται κάθε λεπτό, όταν δεν προβλέπεις, γίνεσαι θύμα των εξελίξεων, εύχομαι ολόψυχα να επιτύχεις.
Αλλά με ευχολόγια, ουδείς κατάφερε το παραμικρό, βλέπεις με πορ..ες δεν βάφεις αυγά !!!

Το να ακολουθείς το manual δεν σημαίνει ότι, το αντίστοιχο manual του εκάστοτε πολιτικού σου αντιπάλου, αδιάφορο ποιος είναι, είναι χειρότερο από το δικό σου, οι ισορροπίες αλλάζουν με γεωμετρική ακρίβεια και συντονισμό !!!

Μην ξεχνάς, η σκακιέρα δεν είναι μονοδιάστατη !!!

Συνεχίζεται.....

Γράφει ο Γεώργιος Κοντός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου